centrum
PLATTEGROND POTSTAL

FOTO'S POTSTAL

INVENTARISLIJST
PLATTEGROND BAKHUIS

FOTO'S BAKHUIS

TARIEVEN

 

Welkom bij Groepsaccommodatie De Blauwe Kei, landelijk gelegen in een bosrijke omgeving in het zuidoosten van de provincie Noord-Brabant. Ideale wandel- en fietsmogelijkheden in de directe omgeving. Op een steenworp afstand bevindt zich het natuurgebied De Strabrechtse Heide. Binnen een straal van 15 km bieden steden als Eindhoven en Helmond bezienswaardigheden en voor de liefhebbers uitgebreide winkelmogelijkheden.
De Blauwe Kei heeft 2 accommodaties, Potstal en Bakhuis, geheel onafhankelijk van elkaar gelegen op hetzelfde perceel, geschikt voor 20, 40 of maximaal 50 personen per accommodatie.

Potstal beschikt over 18 slaapkamers (standaard 40 bedden), waarvan 9 kamers met douche/wc/wastafel in apart slaapgebouw, 4 kamers op verdieping, 5 kamers begane grond.
Bakhuis beschikt over 17 slaapkamers (standaard 40 bedden), waarvan 9 kamers met douche/wc/wastafel in apart slaapgebouw, 5 kamers op verdieping, 4 kamers begane grond.
 

Er is een gratis internetaansluiting (WiFi) aanwezig.

Beide accommodaties beschikken over ruime buitenterrassen met
terrasmeubilair.

Voor sport en spel zijn er twee
gescheiden grasvelden, met
sportvoorzieningen.

Ruime parkeergelegenheid direct grenzend aan de afzonderlijke accommodaties.


 

 

klik op afbeelding voor vergroting

 

 

De hoge standaard maakt voor
groepen uit de zorgsector,
seniorengroepen, families,
vriendenclubs, (personeels)
verenigingen en groepen uit de
zakelijke markt een verblijf in
een comfortabele gezellige
ambiance mogelijk.

Groepsaccommodatie De
Blauwe Kei voldoet aan de
voorschriften voor
brandveiligheid en is geheel
toegankelijk volgens de ITS
norm.

 

Vitaal, mooi en schoon Brabants platteland.

Kwaliteitsverbetering recreatiebedrijf  De Blauwe Kei maakt onderdeel uit van de herinrichting van het platteland, ook wel reconstructie  genoemd. Op tal van plaatsen komen nieuwe natuurgebieden tot stand, krijgen rivieren de ruimte, blijven dorpen leefbaar en kan landbouw zich ontwikkelen op duurzame locaties. Samen dragen alle projecten bij aan een vitaal, mooi en schoon platteland voor alle inwoners en recreanten. Aan de uitvoering werken overheden, maatschappelijke organisaties en particulieren, onder regie van provincie Noord-Brabant. In deze regio zijn zij verenigd in de Reconstructiecommissie De Peel.